Контакт: +389 (2) 609 21 91
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата
header rent a car

Гарден Спа рент а кар Ви стои на располагање со своите Рент а Кар и Шоферски услуги, за ваше најопуштено доживување. Со оваа понуда сакаме да допреме до вашите деловни или приватни потреби, со акцент на условите и цените кои ви ги нудиме во оваа сезона.

Toyota Corolla
Тојота Корола 1.4Д
2016 / Еуро 5 / Бела боја
ДЕНОВИ ЦЕНА
1 - 2 50 ЕУР. / ден
3 - 6 40 ЕУР. / ден
7+ 30 ЕУР. / ден
1 месец 850 ЕУР.
Екстра цена за викенд  - 90 ЕУР.

Toyota Auris
Тојота Аурис 1.33 ВВТ
2016 / Еуро 5 / Бела боја
ДЕНОВИ ЦЕНА
1 - 2 40 ЕУР. / ден
3 - 6 35 ЕУР. / ден
7+ 25 ЕУР. / ден
1 месец 650 ЕУР.
Екстра цена за викенд  - 80 ЕУР.
home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© Garden Spa Hotel. All rights reserved