Контакт: +389 (2) 609 21 91
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата

Еднокреветна соба

Доживејте ја смислата на добредојденост во удобноста на просторот. Сами како дел од голема слика за совршено чувство.

 • Клима уред
 • Рум сервис
 • Мини-бар
 • Бесплатен интернет WiFi
 • TV (45 канали)
 
 

Двокреветна соба

View the embedded image gallery online at:
https://www.gardenspa.com.mk/mk/sobi#sigProId643a926a15

Практична просторност со аспирација. Споделете го вашето најдобро време во хармонија со комфорноста.

 • Клима уред
 • Рум сервис
 • Мини-бар
 • Бесплатен интернет WiFi
 • TV (45 канали)
 
 

Премиум Двокреветна соба

View the embedded image gallery online at:
https://www.gardenspa.com.mk/mk/sobi#sigProId345d818263

Чувство на домашна атмосфера. Позитивно доживување. Без потреба од дополнително објаснување.

 • Клима уред
 • Рум сервис
 • Мини-бар
 • Вграден сеф
 • Бесплатен интернет WiFi
 • TV (45 канали)
 
 

Делукс Двокреветна соба

View the embedded image gallery online at:
https://www.gardenspa.com.mk/mk/sobi#sigProId4b53b78b53

Доживејте го луксузот како одраз на вашите лични потреби кој ви го нуди Хотел Гарден Спа. Простор кој е посебно дизајниран да биде и како ваш интимен, така и деловен универзум.

 • Клима уред
 • Рум сервис
 • Мини-бар
 • Вграден сеф
 • Бесплатен интернет WiFi
 • TV (45 канали)
 
 
home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© Garden Spa Hotel. All rights reserved