Контакт: +389 (2) 609 21 91
ул. Леринска2, 1000 Скопје, Видете ја мапата
header-rezervacija

Испратете барање за резервација

Со оваа форма се реализира барање за резервација.
За потврда на резервацијата ќе бидете контактирани од нашиот агент. Ви благодариме!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
home bottom banner wine
GardenSpa
ГарденСпа Бутик Хотел
ул. Леринска 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (2) 609 21 91 ; +389 (2) 609 21 92
E-mail: info@gardenspa.com.mk
© Garden Spa Hotel. All rights reserved